+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Tehnologie de transport paleți
Flux de mărfuri pe măsură

Sisteme de transport al paleților

Logistică inhouse personalizată: tehnica optimă de transport al paleților determină calitatea, eficiența economică și fiabilitatea în fluxul intern al mărfurilor. Jungheinrich oferă concepte modulare și tehnologii inovatoare, care se adaptează perfect cerințelor dumneavoastră. 

Soluții adecvate pentru conceptul dumneavoastră de depozit

La eficiența și rentabilitatea în exploatare a depozitului dumneavoastră contribuie în mod decisiv și tehnica de transport. Indiferent dacă doriți să vă optimizați depozitul sau să amenajați un depozit nou, Jungheinrich are ideea adecvată scopului dumneavoastră. Tehnica noastră de transport al paleților se poate configura cu exactitate în funcție de nevoile dumneavoastră. Datorită structurii modulare a sistemelor noastre, aveți posibilitatea de a organiza fluxul de mărfuri conform cerințelor și spațiului de care dispuneți. 

Debit ridicat

În centrul tehnicii noastre de transport al paleților se află eficiența economică și productivitatea depozitului dumneavoastră. Pentru aceasta sunt necesare cele mai variate componente. Transportoare cu role, chingi sau lanț, cărucioare de decalare, mese de ridicare sau rotative sau elevatoare cu curea. Cu o viteză de transport a paleților de 0,45 m/s înregistrați în depozit valori foarte ridicate ale debitului, menținând astfel fluxul de mărfuri la un ritm optim.

Flexibilitate și confort

La Jungheinrich, utilizarea tehnicii corecte de transport al paleților este rezultatul consilierii competente și a cunoștințelor de proces cuprinzător al experților noștri. Astfel, este posibilă proiectarea perfectă a sistemului ideal pentru dumneavoastră. Avantajele dvs.: la nivelul procesului, aceasta înseamnă flexibilitate maximă, eficiență economică și confort de întreținere.


Aveți întrebări?