0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
customer cases Hero Image

Studii de caz

În calitate de furnizor de soluții de top pentru toate chestiunile în domeniul logisticii inhouse, satisfacția clienților noștri este extrem de importantă pentru noi. Pentru a obține acest lucru, investim toată expertiza, experiența și pasiunea noastră. Ne asigurăm că aceștia primesc cele mai bune produse, sisteme și servicii pentru nevoile lor individuale, indiferent de domeniu și de clasificarea companiei. 

Reacție imediată

În epoca E-Commerce, în procesele intralogistice în comerțul en detail și en gros e nevoie în primul rând de rapiditate și flexibilitate în condiții de optimizare a eficienței costurilor. Noi vă oferim soluții personalizate pentru cerințele impuse de Logistica inhouse 4.0.

Rapiditate în lanțul de distribuție

În industria alimentară, automatizarea, rapiditatea și flexibilitatea determină viitorul. Pentru a putea produce și distribui alimente, băuturi sau nutrețuri la timp, am dezvoltat soluții perfect adaptate de logistică inhouse: eficient, igienic, sigur.

Optimizarea sistematizată a proceselor

În epoca logisticii globalizate, externalizarea la costuri eficiente a serviciilor devine un standard. Vă susținem printr-o gamă cuprinzătoare de echipamete pentru optimizarea manevrării mărfurilor și a lanțului de livrare, până la soluții adecvate de automatizare.

Automatizat spre dezvoltarea succesului

Așa funcționează azi industria: Prin interconectarea cuprinzătoare, producătorii din industria grea, din metalurgie și din domeniul construcțiilor de mașini se pregătesc pentru viitor. Noi avem pentru dumneavoastră soluțiile intralogistice inhouse.


Echipați pentru viitor

E-mobilitate autonomă. Construcția individualizată a autovehiculelor în Smart Factories și lanțuri de livrare: Domeniul auto traversează transformări fundamentale. Jungheinrich furnizează soluții mature de logistică inhouse pentru domeniul auto în conceptul Industrie 4.0.

De la protecție la automatizare

Viteza cea mai ridicată posibil în condiții de siguranță maximă - acestea sunt cerințe importante în procesele de logistică inhouse în industria chimică și farmaceutică. Atunci când erorile nu sunt o opțiune, vă oferim soluțiile corecte, orientate spre viitor.

Aveți întrebări?