+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage De Korrel Beheer
Depozitare compactă pentru eficiență maximă

ECS Paneermeel optimizează costurile și spațiul cu un sitem de depozitare pe înălțime

Datorită creșterii cererii de ofertă în Olanda, ECS Paneermeel a mărit producția încontinuu - așadar, a început să rămână fără spațiu pentru tone de crutoane. Am făcut posibilă optimizarea spațiului de depozitare și, de asemenea, am mărit eficiența printr-un sistem de stocare pe înălțime.

Principiul FIFO

ECS Paneermeel Industrie B.V., subsidiar al companiei olandeze De Korrel Beheer B.V., este unul din cei mai mari producători de crutoane din Europa. Pe lângă mărfurile standard, compania alimentară, mai livrează și produse ca: cereale la dimensiuni specifice sau mixuri speciale. Cererea de ofertă crește rapid, producția atingând recent un nivel record de 25 milioane de kg/an. ECS nu a putut stoca această cantitate în depozitul său din Barneveld. Din acest motiv, am fost însărcinați cu extinderea capacității de stocare, mărirea eficienței și a flexibilității în depozit. În plus, pentru client a fost importantă folosirea și implementarea pricipiului FIFO (First-In First-Out)  în depozit. Soluția noastră: un sistem de depozitare pe înălțime cu UPC.

John Dokter
CEO al ECS Paneermeel Industrie B.V.

“Suntem mult mai flexibili acum, datorită sistemului de depozitare pe înălțime cu UPC.“

Sistem de depozitare mai eficient cu UPC

Sistemul de depozitare inițial al ECS consta în rafturi de tip drive-in. Cu toate acestea, noua soluție holistică ce cuprinde un canal de rafturi, un stivuitor și un cărucior transport-shuttle are mai multe avantaje. Printre altele, permite o depozitare generoasă și o stocare semi-automată pe paleți, conferind procesului de lucru un raport perfect costuri-eficiență. Nucleul sistemului de depozitare pe înălțime este UPC-ul. Posibilitatea de manevrare pe sub paleți cu ajutorul furcilor standard asigură alimentarea continuă și ridicarea mărfurilor pe principiul FIFO. Încărcarea canalelor de lucru în loturi determină o performanță maximă. Pentru a evita timpii morți, operatorii pot controla UPC-ul când acesta se apropie, terminalul fiind integrat în stivuitor. Compania beneficiază de eficiență considerabilă în timpul încărcărilor.

Flexibil și sigur

“Datorită sistemului de depozitare pe înălțime cu UPC de la Jungheinrich, putem stoca un lot întreg într-un singur canal de lucru, fără a afecta densitatea de înmagazinare a canalelor superioare și inferioare.”, spune proprietarul companiei, John Dokter, explicând de ce a ales soluția oferită de noi. Bunăstarea angajaților din depozit a fost, de asemenea, importantă pentru Dokter. Semi-automatizarea conferă o siguranță foarte bună în muncă.

Aveți întrebări?