+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Eppendorf
warehouseNAVIGATION pentru o structură clară

Prin construcția unei noi fabrici în Leipzig, Eppendorfer Zentrifugen GmbH își croiește calea către facilități de producție mai eficiente cu focus pe competențe.

Facilitățile moderne de producție asigură pentru Eppendorf Zentrifugen din Leipzig eficiență maximă în depozit și elimină deplasările inutile.

Prin construcția unei noi fabrici în Leipzig, Eppendorfer Zentrifugen GmbH își croiește calea către facilități de producție mai eficiente cu focus pe competențe.

Eppendorfer Zentrifugen GmbH este o companie de cercetare care dezvoltă și produce sisteme ce se folosesc în laboratoare pe plan mondial.

Fără deplasări inutile

Pe raza unei unități de producție de 5,340 metri pătrați și a unei zone logistice de 2,200 metri pătrați, a fost creat un depozit modern în Leipzig ce permite Eppendorfer Zentrifugen GmbH să implementeze procese eficiente și să se concentreze pe competențe, tehnologie CNC, asamblare finală și tehnologie de refrigerare.

Conceptul intralogistic dezvoltat de Jungheinrich permite clientului să administreze și să controleze toate procesele - de la bunuri la provizioanele bunurilor.

Depozitul de paleți pe înălțime cu 4,200 spații de stocare și 15.5 metri înălțime, ca și depozitul de bunuri de dimensiuni mici cu 5,848 spații de stocare sunt deservite de un stivuitor cu catarg retractabil pentru culoare înguste.

André Hofmann
Head of Logistics

„Soluția intralogistică oferită de Jungheinrich a crescut profitabilitatea și siguranța în depozit. Deplasările inutile sunt de domeniul trecutului.“

Siguranța procesului îmbunătățită considerabil 

Sistemul Jungheinrich de administrare a depozitului cu software-ul central, interfața logistică Jungheinrich și sistemul de asistență warehouseNAVIGATION au îmbunătățit considerabil raportul costuri-eficiență și siguranța în depozit. Prin optimizarea rutei la pozițiile de stocare, a fost economisit foarte mult timp și deplasările inutile au fost evitate.

Procedura de transport în depozit în două faze este administrată complet de sistemul Jungheinrich WMS. Mărfurile recepționate sunt scandate imediat și înregistrate înainte de a fi preluate către stația de transfer de stivuitorul cu catarg retractabil.

În acest mod, spațiile de stocare de pe culoarul de lucru îngust sunt administrate prin localizare exactă și utilizate semi-automat folosind warehouseNAVIGATION. 

Datorită dispozitivului de identificare a locației, stivuitorul cu catarg retractabil îsi determină poziția. Aceasta este transmisă prin terminalul radio. 

Transparență în procesele de lucru datorită structurii organizate

Structura organizată a sistemului Jungheinrich WMS împreună cu warehouseNAVIGATION asigură mai multă profitabilitate, mai multă siguranță în procesele de lucru și mai multă transparență. Aflate în concordanță, acestea asigură un circuit perfect al mărfurilor.

Ca rezultat, se simte o economisire, cu timpul, prin eliminarea deplasărilor inutile. Și cum timpul înseamnă bani, cei de la Eppendorfer Zentrifugen GmbH sunt extrem de încântați de investiția lor.

Aveți întrebări?