+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage GLX
Performanță optimizată de ridicare

Un nou centru de distribuție cu sistem de depozitare particularizat

O întreagă soluție intralogistică modernă la GLX Global Logistic Service elimină blocajele și crește semnificativ capacitatea de depozitare.

Jungheinrich a aliniat foarte precis, la cerințele specifice ale clientului, intralogistica noului centru de distribuție GLX Global Logistic Service GmbH din Freienbrink, aflat în vecinătatea Berlinului.

Grupul GLX este o companie de succes în domeniul aprovizionării (Supply Chain Management), cu mai mult de șase locații. Datorită evoluției puternice în piață, depozitele GLX au atins capacitatea maximă, iar noul centru logistic a fost destinat să elimine blocajele.

Schimbările condițiilor din piață solicită mai multă capacitate de stocare

Jungheinrich a asigurat toate serviciile pentru noul centru de distribuție al Grupului GLX. Totul de la un singur furnizor. Împreună cu clientul nostru, am dezvoltat o întreagă soluție intralogistică. Obiectivul a fost o creștere exponențială a capacității de stocare și a eficienței.

Roland Becker
Director General

„Dispunerea depozitului și fluxul mărfurilor au fost perfect adaptate cerințelor noastre. Beneficiem de un sistem particularizat de depozitare.“

O soluție dezvoltată în parteneriat

Noul centru de distribuție ce se întinde pe o suprafață de 15,000 metri pătrați, este situat în Sud-Estul Berlinului, de unde GLX operează activitățile centrale în Europa pentru clienții săi pe piese de schimb și service.

În sistemul de rafturi modular, vasele de dimensiuni mici și containerele sunt stocate și descărcate în patru culoare de lucru cu aproape 10,500 spații de stocare, fiind manevrate de două preparatoare de comenzi verticale Jungheinrich EKS 210.

Un sistem de rafturi pe culoar larg cu paleți cu încărcături mari asigură aproximativ 15,000 spații de stocare operate de stivuitoare cu catarg retractabil. În total, sunt folosite 20 de echipamente Jungheinrich pentru transportul mărfurilor în depozitul de 140 metri lungime și 110 metri lățime.

În plus, sistemul modular de rafturi oferă și o soluție specială de prevenire a incendiilor, pentru a evita instalarea unui sistem sprinkler.  

Procese eficiente și timpi mai mici de preparare comenzi

Creșterea volumului mărfurilor și a capacității, precum și eficientizarea procesului de lucru și scurtarea timpilor de preparare a comenzilor, asigură Grupul GLX de o dezvoltare continuă.

Clientul deja ia în considerare conectarea directă la SAP, folosind sistemul Jungheinrich warehouseNavigation.

Concluzie: Am dezvoltat o soluție perfect pliată pe nevoile clientului, orientată către viitor.

Aveți întrebări?