+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Henkel
Depozit pe trei culoare de lucru cu WMS in-house

Sistemul nostru Warehouse Management System in-house la Henkel

Henkel, producătorul de detergenți renumiți ca și Persil, Schwarzkopf sau Pritt, este lider de piață în Rusia. Un centru de distribuție a fost construit în Pern, Rusia, în pofida condițiilor meteo. Rutele de livrare mai scurte asigură o siguranță sporită.

Depozitul Henkel din Rusia operează non-stop, șapte zile pe săptămână. Pentru a optimiza procesul logistic, a fost construit în Pern, Rusia, un depozit pe înălțime cu spații pentru aproximativ 20,000 paleți. Datorită vecinătății de unitatea de producție și a rutelor de livrare eficientizate, acesta ajută și la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Una din cele mai mari încercări pe care a trebuit să le înfruntăm în timpul construcției, a fost vremea severă din Rusia. Astfel, a fost nevoie de o planificare foarte strictă, pentru a ne asigura că vom respecta termenele limită.

Alexey Shilo
Head of Logistics, Henkel Russia Laundry & Home Care

"Un management excelent, respectarea strictă a termenelor limită și soluții creative pentru cele mai dificile cerințe definesc colaborarea cu Jungheinrich.”

Depozit pe trei culoare de lucru cu WMS in-house

Nucleul centrului logistic de 12,500 metri pătrați este depozitul pe trei culoare de lucru, cu o capacitate de aproximativ 20,000 paleți, o înălțime de 26 metri și 10 niveluri de stocare.
Sistemul nostru WMS a fost introdus în administrarea depozitului pentru a putea asigura producția și depozitarea non-stop. Acesta administrează atât activitățile manuale cât și pe cele automatizate. Implementarea sistemului a demonstrat că o administrare dinamică a stației de preparare comenzi și un proces de reconstrucție adaptate la nevoile clientului sunt posibile simultan.
Datorită procesului de lucru optimizat, rutele de livrare au fost scurtate cu câteva sute de mii de km, iar emisiile de dioxid de carbon au fost reduse cu 366 tone pe an.

Indiferent de cât de solicitantă este cererea, noi avem soluții creative

"Pentru noi, un criteriu foarte important de selecție a fost ca partenerul nostru să fie foarte flexibil, pentru a putea onora cererile solicitante ale companiei Henkel, dar fără a face rabat de la cele mai înalte standarde de siguranță și la respectarea termenelor limtă. Cu toate acestea, am ținut cont și de aspectul financiar," susține Alexey Shilo, Head of Logistics la Henkel, Perm. Acesta adaugă: "Jungheinrich are o echipă puternică, ce lucrează în orice fel de condiții, chiar și extreme. Un management excelent, o coordonare a proiectului ca un tot unitar, respectarea strictă a termenelor limită și soluții creative chiar și pentru cele mai dificile cerințe definesc colaborarea cu Jungheinrich.”

Aveți întrebări?