+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Depozit pentru o companie importantă

La Migros MVN toate procesele se derulează cu stivuitoarele și sistemele noastre de rafturi pe paleți

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG furnizează întregului Grup Migros produse non-alimentare și congelate. Stivuitoarele noastre și sistemele de rafturi asigură fluiditatea operațiunilor în depozitul de produse non-alimentare.

Migros – chintesența grandorii

Migros este cel mai mare retailer din Elveția. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) este o parte a Grupului Migros. Acesta este lider în piață în domeniul produselor non-alimentare și congelate. Serviciile lor acoperă de la depozitare, asamblare și preparare comenzi până la distribuție. Conform cifrelor din anul 2016, doar MVN a manevrat mai mult de 2,350,000 paleți pe an. Livrările în 2016 au fost de peste 13,200 paleți pe zi. 

Un depozit ce aprovizionează întreg grupul

Cea mai importantă za a lanțului logistic este depozitul de produse non-alimentare deschis recent pentru preparare comenzi și alimentarea locației de stocare. Acesta dispune de spațiu pe cinci niveluri pentru aproximativ 40,000 paleți. Cerința este: aprovizionare completă zilnică a tuturor clienților din grupul de companii. Astfel, Migros MVN a căutat un furnizor care să îi asigure o soluție completă și s-a hotărât asupra noastră. Au comandat întreg portofoliul de stivuitoare și sisteme de rafturi, inclusiv consultanță, planificare și implementare în depozit. De asemenea, au cerut și serviciile noastre after sales pentru service și mentenanță.

Cheia rezultatelor notabile

Sistemul de rafturi este construit în întregime din rafturi pe paleți. Clienții sunt impresionați de calitatea, siguranța, opțiunile universale de utilizare și de experiența noastră. Rafturile pe paleți și-au dovedit aplicabilitatea de peste 30 de ani. Ca și europaleții cu extensie, aceștia suportă o încărcătură de 1,000 kg. Caracteristicile lor corespund standardelor europene în vigoare pentru rafturi pe paleți EN 15512. Aceștia respectă toate standardele EN din alte zone. Specialiștii noștri au montat 600 tone de rafturi de oțel în depozitul MVN. Împreună cu stivuitoarele noastre, creează un ansamblu modern, perfect coordonat.

Aveți întrebări?