+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Rudolph
Eficiență maximă la Rudolph Logistik

Furnizorul de servicii s-a decis asupra unui sistem de echipamente ghidate automat

Rudolph Logistik este un furnizor de servicii pe care se pot baza clienți din diferite industrii. Investiția în două sisteme de echipamente ghidate automat a optimizat procesele de lucru din depozit.

Fără operator, dar integrat perfect printr-o interfață

Rudolph Logistik Group din Lorsch, sudul zonei Hesse, a ales o cale inovativă pentru a asigura pe termen lung livrări lipsite de erori către clienții săi, ușurând, în același timp, personalul. După o planificare de opt săptămâni și după faza de testare, furnizorul de servicii s-a decis asupra celor două sisteme moderne de echipamente ghidate automat (AGV-S). Marele beneficiu al acestor stivuitoare este adaptabilitatea la schimbările de mediu, fără a-și modifica flexibilitatea. Mai mult decât atât, sistemele de rafturi și locațiile de stocare deja existente pot fi folosite în continuare. Interfața noastră intralogistică are un beneficiu suplimentar pentru Grupul Rudolph Logistik. Softul central permite sistemului AGV-S să comunice foarte ușor cu sistemul WMS al clientul (Warehouse Management System). Sistemul de echipamente ghidate automat ușurează foarte mult operațiunile de încărcare în cei 14,300 metri pătrați, cu 10,600 zone de paleți și 170,000 zone de rafturi. Aproximativ 135 angajați încarcă și expediază în jur de 430,000 produse de aici în toată lumea.

Markus Krumpholz
Manager de proiect și control al Rudolph Logistik Group

“Datorită sistemului de echipamente ghidate automat, am reușit să eficientizăm procesele interne de lucru și să eliminăm suprasolicitarea angajaților noștri.“

Eficiență maximă cu mai puține erori

Grupul Rudolph Logistik activează în industria automotive, cargo, bunuri de consum, sectorul industrial și de distribuție. Procesele de lucru interne trebuie constant îmbunătățite, iar potențialul de optimizare trebuie exploatat. Acestea funcționează foarte bine cu sistemul nostru de echipamente ghidate automat cu EKS 210a împreună cu interfața logistică. Imediat după implementare, s-a observat o îmbunătățire notabilă a eficienței în procesele intralogistice și o diminuare a erorilor din procedurile interne de transport. Angajații se pot concentra acum pe transporturile speciale. Transportul comenzilor la paleții corespunzători se face printr-un cod de bare care este citit automat de un APM și trimis către WMS prin intermediul interfeței logistice. După aceea, sistemul WMS trimite informația stivuitorului, tot prin interfața logistică. Paletul este transportat în siguranță la locația corespunzătoare și poziționat cu precizie.

Lider în tehnologie

"Chiar de la implementarea sa, sistemul de echipamente ghidate automat a preluat anumite sarcini de transport intern. În ceea ce privește transportul extern, aceasta reprezintă aproximativ 50% din volumul zilnic de mărfuri externalizate. În plus, sistemul complet de siguranță al echipamentelor ghidate automat a contribuit la minimizarea erorilor din centrul de distribuție”, spune Markus Krumpholz, responsabil de managementul și controlul proiectului la Rudolph Logistik. Thorsten Krämer, business unit manager al regiunii Rhein/Main/Neckar, adaugă: “Am mai văzut sistemul la expoziții și pe internet și, de asemenea, am vizitat două fabrici de producție, clienți ai Jungheinrich. Alți furnizori nu oferă o alternativă mai bună pentru cerințele noastre. Pe deasupra, în Jungheinrich găsim un partener de încredere și tot ce avem nevoie dintr-o singură sursă.” Folosirea sistemului de echipamente ghidate automat de la Jungheinrich denotă și o dorință de a folosi o tehnologie pionier și ajută la câștigarea experienței pentru posibile proiecte mari în viitor.


Aveți întrebări?