+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sauer
Depozit automatizat pe înălțime

Soluție holistică la un raport perfect cost-eficiență pentru Sauer GmbH & Co.KG

Sauer GmbH & Co.KG – liderul de piață în industria producătoare de jucării - acum fabrică, pe lângă altele, și recipiente pentru cosmetice, produse chimice, farmaceutice și alimentare. Din portofoliul lor putem aminti și părți tehnice pentru scaune de copii pentru mașină.

Proces fără erori

Rolul pozitiv al operatorului și evoluția cerută de echipamente au reprezentat un foarte bun punct de plecare în investiția în sistemul intralogistic. Propunerile noastre pentru implementarea unui depozit pentru paleți pe înălțime au fost următoarele: rezultate îmbunătățite cu timpi de acces rapizi, o rată scăzută a erorilor și o utilizare optimizată a spațiului.

Norbert Manger
Project manager la Jungheinrich

“Cele mai mari beneficii constau în rezultatele obținute datorită echipamentelor de operare a rafturilor și a furcilor telescopice.”

Un concept nou de depozit cu echipamente automatizate de operare a rafturilor

Noul concept este bazat pe un depozit pe înălțime complet automatizat cu echipamente ghidate automat fără operator, echipamente de manevrare a rafturilor periferice și conexiuni cu sistemul nostru WMS. Echipamentele automatizate pentru rafturi, proiectate pentru o profunzime dublată și operațiuni de preluare, asigură un proces foarte bun din punct de vedere al raportului costuri-eficiență. Acest aspect are o importanță mare în operarea depozitului pe înălțime cu trei culoare și peste 25,500 locații de stocare în unsprezece niveluri de rafturi. În plus, oferim și tehnologia de transportare cu stația de centralizare și funcția de etichetare a paleților. Cele trei produse ale echipamentelor de rafturi automatizate, inclusiv furcile telescopice, sunt de la subsidiarul nostru MIAS.

Timp scurt de construcție și disponibilitate mare a sistemului

“Cele mai mari beneficii constau în rezultatele obținute datorită echipamentelor de operare a rafturilor și a furcilor telescopice.”, a declarat Nobert Manger, responsabil de construcția sediului, ca și project manager. Particularitățile proiectului au fost timpul scurt de construcție, raportul excelent calitate-preț, disponibilitatea ridicată a sistemului cu interfața intuitivă și ușor de folosit.

Aveți întrebări?