0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Solupharm
Mai multă eficiență în depozit

Intralogistica automatizată asigură siguranța proceselor

Soluția intralogistică automatizată pentru Solupharm din Melsungen conferă un grad înalt de flexibilitate, eficiență sporită și siguranță în procesele de lucru.

Soluția intralogistică automatizată, ce respectă regulile GMP pentru Solupharm Pharmazeutische Erzeugnisse GmbH din Melsungen conferă un grad înalt de flexibilitate, eficiență sporită și siguranță în procesele de lucru din depozit.

Compania Solupharm este sepcializată în fabricarea de injecții sterile și soluții infuzabile. De aceea, a fost necesar să se respecte regulile Good Manufacturing Practices (GMP) la construcția depozitului automatizat.

Flexibil și fără birocrație

Pentru a mări capacitatea de stocare, Solupharm a investit într-un depozit pe culoare înguste cu două stivuitoare cu catarg retractabil. Stivuitoarele ETXa au fost proiectate pentru 25 de cicluri duble pe oră. Acestea procesează comenzile în două culoare, fiecare de 35 m lungime. 

Stivuitoarele ETXa depozitează și încarcă bunuri până la o înălțime maximă de șase metri. Energia lor este furnizată de bare open bus aranjate pe rafturi. Echipamentele au disponibilitate 24 ore pe zi, șapte zile pe săptămână, fără întreruperi pentru încărcarea bateriilor sau schimbarea lor.

Stivuitoare cu catarg retractabil într-un depozit pe culoare înguste

Sistemul Jungheinrich Warehouse Control System (WCS) conferă o siguranță sporită și eficiență maximă în procesele de lucru. Datorită acestuia, încărcările incorecte și amestecate ale mărfurilor costisitoare produse de Solupharm sunt de domeniul trecutului. 

Sistemul ERP plasează comenzi pentru mișcarea mărfurilor și inițiază procesul intralogisitc. După aceea, acesta raportează transportul mărfurilor pentru paleți de la WCS, în timp ce WCS trimite comenzi stivuitoarelor cu catarg retractabil prin intermediul WLAN. 

Astfel, este posibilă operarea non-stop, fără întreruperi și fără a fi nevoie de chemarea angajaților la ture de noapte. Acum, angajații se pot dedica treburilor administrative, fiind eliberați de vechile sarcini.

Odată cu soluția de depozitare, a fost concepută și una pentru acces în depozitul pe culoare înguste, în caz de nevoie. Dacă are loc o eroare neașteptată a sistemului, depozitul poate fi operat folosind echipamente manuale.

Dr. Tobias Schönberg
Manager Producție în Depozit

„Dacă nivelului rezultatelor viitoare solicită o extindere, noi suntem pregătiți. Depozitul este proiectat pentru a fi extins cu ușurință.”

Soluții customizate proiectate pentru potențiale extinderi

Rezultatul proiectului este o soluție customizată cu potențial de extindere. Dacă nivelului rezultatelor viitoare o cere, depozitul poate fi extins cu ușurință.

O soluție pentru mai multă eficiență în depozit – incluzând siguranță sporită în procesle de lucru și posibilități de dezvoltare.

Aveți întrebări?