0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Lithium-Ion Trucks

Echipamente Jungheinrich litiu-ion

Redefiniți standardele: Gama POWERLiNE

În urmă cu mai bine de zece ani, Jungheinrich a marcat începutul unei noi ere a echipamentelor logistice atunci când a introdus primul utilaj în serie cu baterie litiu-ion din industria intralogistică .

Pregătiți-vă să vă ridicați depozitul la un nivel de eficiență complet nou cu ajutorul bateriei litiu-ion integrate POWERLiNE. Jungheinrich stabilește încă o dată cele mai înalte standarde ale industriei în ceea ce privește viteza, confortul, siguranța și, mai presus de toate, sustenabilitatea, toate acestea urmând să crească semnificativ productivitatea companiei dvs.

Bine ați venit într-o nouă eră a echipamentelor Li-ion pentru industria intralogistică.

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Mobilitate maximă

Noul standard de performanță

Echipamentele noastre POWERLiNE fac minuni și vor oferi depozitului dvs. un aport masiv de performanță. Dimensiunea compactă a bateriei litiu-ion integrate îmbunătățește manevrabilitatea pe culoarele înguste și manipularea mărfurilor în spații înguste. Cu viteze de deplasare și ridicare remarcabile, care pot obține o creștere cu 4% a productivității zonei de depozitare și o lungime a utilajului cu până la 30 de centimetri mai mică, se stabilesc noi standarde în materie de manipulare, performanță și productivitate.

 • Viteză de deplasare și de ridicare crescută
 • Lungime utilaj mai mică cu până la 30 de centimetri
 • Creștere cu 4 % a productivității supațiului de depozitare
 • Transportați cu până la 20 % mai mulți paleți pe oră decât media 

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Un sentiment pozitiv care te însoțește

Noul standard în materie de siguranță

Atunci când dezvoltăm și perfecționăm echipamentele noastre, acordăm cea mai mare prioritate siguranței depozitului și siguranței angajaților dumneavoastră. Pe lângă pereții exteriori înalți din oțel și gama largă de alte caracteristici de siguranță care oferă protecție maximă, utilajele noastre POWERLiNE reduc, de asemenea, riscurile de bază prin înlocuirea regulată a bateriilor uzate. Reducerea semnificativă a accidentelor, a defecțiunilor, a costurilor de reparații și retehnologizare este în interesul dumneavoastră, precum și al angajaților dumneavoastră.

 • Cele mai înalte standarde în materie de siguranță
 • Pereți exteriori din oțel de înaltă calitate pentru o protecție mult mai mare a operatorului
 • Mai puține accidente și defecțiuni
 • Reducerea deteriorării bunurilor și echipamentelor transportate 

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Recunoașterea și valorificarea alternativelor

Noul standard în materie de sustenabilitate

Protecția climei este una dintre cele mai importante provocări ale vremurilor noastre, iar echipamentele noastre cu baterii litiu-ion oferă multe avantaje față de alternativele plumb-acid. Nu numai că puteți economisi 20 % din consumul de energie, reducând costurile zilnice, dar puteți reduce și amprenta de CO2. Ne străduim să reducem continuu consumul de energie pe parcursul întregului proces de producție și folosim în principal energie din surse sustenabile, cum ar fi propriile noastre sisteme fotovoltaice. Eforturile noastre contribuie la asigurarea faptului că utilajele POWERLiNE lasă o amprentă neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2 până în momentul livrării din fabrică.

 • Amprenta neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2 până la punctul de livrare
 • Fabricarea cu energie din surse de energie sustenabile
 • Îmbunătățirea continuă pentru a reduce consumul de energie în timpul producției
 • Consum zilnic de energie cu 20 % mai mic în comparație cu alternativele cu baterie plumb-acid

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Mai mult spațiu de lucru

Noul standard în materie de confort

Avem aproape 70 de ani de experiență ca și companie intralogistică și știm ce trebuie să facă angajații în fiecare zi. Pentru a vă ușura munca operatorilor, dăm tot ce avem mai bun pentru ca echipamentele noastre să fie cât mai confortabile. La urma urmei, un confort sporit nu numai că mărește productivitatea, dar reduce semnificativ și numărul de absențe din cauza bolii. Utilajele noastre POWERLiNE oferă un loc de muncă proiectat ergonomic, capitonat care vă oferă libertate maximă de mișcare și un confort de operare maxim.

 • Spațiu ergonomic pentru operator
 • Echipament capitonat
 • Spațiu sporit pentru picioare
 • Confort maxim de operare

POWERLiNE: noul standard pentru compania dvs.

Descoperiți echipamentele noastre inovatoare cu baterie Li-ion integrată și faceți astăzi pasul spre un viitor de succes.

Beneficiile echipamentelor cu baterie litiu-ion POWERLiNE

Descoperiți astăzi gama noastră extinsă de echipamente litiu-ion și găsiți utilajul Li-ion care vi se potrivește perfect.

Descoperiți tehnologia litiu-ion de la Jungheinrich și, împreună, putem face ca depozitul dumneavoastră să fie pregătit pentru viitor.

Stage Dividende

Vă rugăm să ne contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?