+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Stivuitoare second-hand

Echipamente Second-Hand

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu echipamente premium, de cea mai bună calitate, dar ținem cont și de posibilitățile financiare. Pentru clienții cu buget restrâns, am creat pachete de echipamente Jungheinrich Second-Hand la un preț avantajos care includ un transpalet manual cadou.


Jungheinrich JUNGSTARS – la fel de bune ca utilajele noi.

JUNGSTARS sunt stivuitoarele second-hand de la Jungheinrich, care se numără printre cele mai bune de pe piață. Recondiționarea noastră Highend, după principiul celor 5 stele garantează că fiecare autovehicul este readus în stare tehnică și estetică impecabilă, în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și sustenabilitate.

Suntem atât de convinși de calitatea și durabilitatea JUNGSTARS, încât fiecare dintre echipamentele noastre astfel recondiționate să fie livrat cu o garanție de 12 luni – la fel ca un stivuitor nou de la Jungheinrich. Și aceasta demonstrează cel mai bine că JUNGSTARS sunt „la fel de bune ca cele noi”.

Stivuitoarele noastre second-hand de 5 stele

Fiecare dintre stivuitoarele noastre second-hand sunt prelucrate conform standardelor de calitate de 5 stele într-un centru special amenajat pentru recondiționarea aparatelor second-hand. Avantajul dumneavoastră: recondiționarea profesională cu competența producătorului. În acest sens avem grijă, în special, ca standardele actuale de siguranță să fie respectate și toate componentele tehnice să fie testate, reparate și eventual înlocuite. În plus, datorită unui proces complex de curățare și vopsire, stivuitoarele noastre second-hand au un aspect estetic impecabil. Vă oferim, astfel, garanția calității ireproșabile. Chiar și experții abia reușesc să diferențieze utilajele recondiționate față de cele noi.

Recondiționarea vehiculelor second-hand reduce cu 80% dioxidul de carbon în comparație cu producția nouă. În loc să montăm piese noi, recondiționăm componentele protejând resursele. În plus, garantăm eliminarea corectă și ecologică a carburanților și a vehiculelor care și-au făcut treaba.

Promisiunea JUNGSTARS: mai mult din toate

12 luni garanție pentru vehicul

12 luni garanție pentru baterie

12 luni fără întreținere

Test de siguranță

10 zile drept de returnare

Test de funcționare în filiala dumneavoastră

Posibilitatea de prelungire a garanției la 18 luni

Full-Service disponibil

Garanția mobilității într-un contract Full-Service

Posibilități atractive de finanțare

Acceptarea la plată a vehiculului second-hand

 

Posibilitatea de a alege din peste 60.000 de stivuitoare second-hand

Rentabilitatea și performanța nu trebuie să se excludă. Convingeți-vă și dumneavoastră și găsiți stivuitorul dorit între cele peste 600 JUNGSTARS disponibile imediat și peste 60.000 de stivuitoare second-hand disponibile la nivel mondial, pregătite pentru dumneavoastră. Prin funcția de căutare a stivuitoarelor second-hand găsiți rapid și ușor modelul dorit: fie că este vorba de stivuitoare electrice, diesel sau GPL, preparatoare de comenzi, stivuitoare cu catarg retractabil sau stivuitoare la mare înălțime cu operator la sol. Puteți sorta după anul de fabricație, înălțimea de ridicare și dotări. Dacă nu găsiți ce căutați, contactați-ne. Vom găsi stivuitorul second-hand de care aveți nevoie.

Și astfel vă finanțați stivuitorul second-hand

Concepte individuale și rentabilitate: profitați de experiența noastră în domeniul finanțărilor pentru motostivuitoare. Vă oferim rate avantajoase și vă pregătim un pachet personalizat de servicii de finanțare. Iar atunci când preferați o soluție mai flexibilă, vă oferim consiliere despre avantajele fiscale și practice ale contractului de leasing sau închiriere. Împreună vom găsi soluția corectă pentru compania dumneavoastră.

Flotă echipamente Second-Hand

Căutați. Găsiți. Solicitați.

Aici găsiți modelele JUNGSTARS prelucrate de noi. Toate utilajele cu garanție 12 luni și drept de retur în termen de 10 zile. Convingeți-vă de calitatea de 5 stele a stivuitoarelor noastre second-hand.

Perfecțiunea în detaliu

Recondiționarea stivuitoarelor noastre second-hand se realizează după o procedură unitară și valabilă pentru toate echipamentele, formată din șase pași. În întreg procesul, fiecare pas este supus unor controale stricte de calitate.

Jungheinrich JUNGSTARS

Achiziționând JUNGSTARS beneficiați de avantaje economice, tehnice și ecologice. Și profitați de o diversitate de servicii pe care doar Jungheinrich vi le oferă.

Mai mult din toate

Prin prelucrarea industrială unică într-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa, echipamentele noastre second-hand recondiționate nu sunt doar cele mai bune - ele devin „stivuitoare la fel de bune ca cele noi” la cel mai bun raport calitate/preț din domeniu.

Cu aceste sfaturi veți face o alegere optimă

Stivuitorul second-hand strălucește perfect, spălat și lustruit, în toată splendoarea, prețul este bun - un adevărat chilipir. Serios? Chiar mai mult decât la achiziționarea unui vehicul nou, la cumpărarea unui stivuitor cu furcă second-hand verificarea este esențială.


Aveți întrebări?