+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Rafturi (1)
Sistemele de rafturi de la Jungheinrich

Forța portantă a depozitului este construită din cunoștințe și oțel.

Un raft proiectat optim este coloana vertebrală a depozitului dumneavoastră. Odată construit, acesta nu trebuie doar să suporte încărcături, ci și să facă față schimbărilor. De aceea, proiectarea adaptată pentru viitor este esențială.

De 60 de ani, noi cei de la Jungheinrich ne bazăm pe concepte proprii, soluții individuale și calitate maximă. Cu o gamă variată pentru depozitarea paleților, a recipientelor, a tăvilor, a cutiilor de carton până la obiecte lungi, ne preocupăm ca totul să fie bine organizat și mereu la îndemână. Clienții din întreaga lume și din diverse domenii se bazează pe sistemele noastre, pentru a urca pe scara succesului.


Content Rafturi

Perfect plasat.De la proiectare până la servicii post vânzare.

Depozitul dumneavoastră are nevoie de o fundație solidă pentru a se putea dezvolta din el însuși. Abordarea noastră unică asigură acest lucru. La rafturile pentru paleți de la Jungheinrich, dezvoltatorii de produs și staticienii definesc cerințele privind viitorul sistem și efectuează calculația tehnică. La dumneavoastră, la fața locului proiectăm apoi soluția personalizată. O soluție unică, cum alta nu există. La cerere, vă putem asigura ulterior și revizia anuală. Astfel primiți totul de la un expert.

Testat în cel mai mic detaliu.

În numeroase proceduri de testare interne sau independente, fiecare raft pentru paleți de la Jungheinrich trebuie să-și demonstreze capacitatea portantă. Prin standurile de testare proprii din unitățile de producție garantăm menținerea calității ridicate la un nivel constant.

Competența sistemului total integrat Proiectarea unitară a depozitelor de la o singură sursă.

Proiectarea unitară a depozitelor este competența noastră de bază. În această categorie nu intră doar rafturile, ci și utilajele de transport în incintă, dispozitive de deservire a rafturilor și desigur software-ul de depozitare adecvat. Astfel, se obține un sistem de logistică inhouse perfect armonizat, extensibil, care lucrează întotdeauna în conformitate cu cele mai noi standarde.


Puneți acum baza pentru rafturile viitoare!

Content Rafturi (1)


Un sistem de rafturi care să facă față cerințelor din viitor se construiește prin parteneriat.

Nu proiectezi un depozit în fiecare zi. De aceea este nevoie de oameni care să gândească în perspectivă și care să efectueze temeinic lucrările de bază. La fel ca dezvoltatorul primului nostru raft „Hubertus“, care și astăzi face o treabă excelentă în câteva depozite. Experții Jungheinrich din zilele noastre nu fac nimic diferit: ei vă sunt alături de la prima idee și până la realizare. Ei vă analizează procesul și pe această bază dezvoltă un concept de rafturi cu rezistență statică, eficient economic și cu o portanță suficientă. Un concept unic, cum nu mai există altul în lume. Suntem prezenți de la bun început în locație și asigurăm implementarea cu precizie a normelor de calitate.

Portret Marco Harder
Marco Harder
Head of Engineering & Product Development

„Jungheinrich își garantează angajamentul, chiar și dincolo de normele legale.“

6 întrebări pentru Marco Harder (Director departament tehnică & dezvoltare produse)

Facilitator la nivel mondial.

Content Rafturi (2)

1 Satair/Singapore

Dezvoltarea unui nou depozit de piese de schimb pentru transporturi aeriene și activități speciale la o companie de top în acest segment. A fost implementat un sistem de rafturi complex, constând dintr-un depozit drive-in pentru stocarea obiectelor lungi, rafturi cu bază plată și un depozit pentru paleți.

2 Universal Services/Moscova

Construirea unui nou depozit frigorific pentru un client cu care avem o relație îndelungată, care este un jucător important în domeniul logistic. A rezultat un depozit compact cu sisteme navetă.

3 Grifols/Irlanda

Compania farmaceutică activă la nivel mondial dezvoltă și comercializează produse în peste 90 de țări. În noul depozit am combinat zone de depozitare manuale și automatizate.

De curând la Opel în Bochum/Germania

Gigantul din industria automobilistică își inaugurează cea mai mare platformă logistică din Europa. În centrul de distribuție ultramodern a fost montată o instalație de rafturi de peste 19 kilometri.


Content Rafturi (3) Responsabilii noștri pentru calitatea testată.

Chiar și după construirea soluției de rafturi, ne preocupăm de calitatea constantă și siguranța în depozitul dumneavoastră. La cerere, unul dintre cei 120 de inspectori certificați din echipa noastră efectuează conform DIN EN 15635 revizia anuală prevăzută, la dumneavoastră în locație. Dacă lipsește ceva, îi puteți comanda imediat piesele de schimb originale - astfel economisiți timp prețios.


Content Rafturi (4)

Soluții de depozitare unice pentru fiecare domeniu.

Lumea logisticii inhouse devine mai complexă. Soluțiile specifice fiecărui domeniu reprezintă răspunsul nostru la acest fenomen.
La Jungheinrich nu găsiți doar o gamă variată de produse pentru orice cerință. Găsiți și experți în domeniu, care dispun de cunoștințe fundamentate de piață și care dezvoltă concepte personalizate integrate. Astfel, vă sporiți eficiența și productivitatea și sunteți mereu cu un raft înaintea concurenței.

Aveți întrebări?