0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sisteme de rafturi

Sisteme depozitare

Rafturile: forța portantă a unui depozit

Un sistem de rafturi proiectat optim este coloana vertebrală a depozitului dumneavoastră. În calitate de furnizori de soluții complete, putem găsi întotdeauna împreună cu dumneavoastră sistemul optim de rafturi - de la sistemele statice la cele dinamice și până la sistemele de depozitare complexe, automatizate.

Soluții integrate portante, îmbinate interdependent pentru sistemul dumneavoastră de rafturi

În dezvoltarea sistemelor de rafturi adecvate pentru viitor, competența se bazează în principal pe experiență. De 60 de ani, noi cei de la Jungheinrich ne bazăm pe concepte proprii, soluții individuale și calitate maximă. Rezultatul e un portofoliu generos pentru depozitarea paleților, rezervoarelor, tăvilor, cutiilor și pieselor lungi. Astfel, ne preocupăm ca la client totul să fie organizat sub același acoperiș, mereu la îndemână. Avantajul: cu sistemele de rafturi puteți să vă măriți semnificativ capacitatea de depozitare. Ne-am impus un obiectiv ambițios: În calitate de furnizori de servicii complete, ne dorim ca împreună să implementăm soluții de rafturi optime, perfect adaptate pentru dumneavoastră. Acestea pot fi sisteme de rafturi statice sau dinamice până la sisteme de depozitare pretențioase, complexe, complet automatizate. Pentru succesul afacerii clientului și al dumneavoastră.

Eficient, sigur, extensibil: echipamente de depozitare care vă duc mai departe

Depozitul dumneavoastră are nevoie de o fundație solidă pentru a se putea dezvolta din el însuși. Prin dimensionarea în funcție de necesități a sistemului de rafturi, eficiența fluxului de materiale este optimizată. Aceasta cuprinde de exemplu o capacitate de transfer mai rapid prin conectarea la Jungheinrich Warehouse Management System.

Aici intervine tehnica performantă. Ea se face simțită în conlucrarea perfectă a sistemului nostru de depozitare compact. Acesta se compune din sisteme compacte de depozitare cu canale și un shuttle autonom, așa numitul Under Pallet Carrier (UPC). Ambele componente dispun de sisteme opționale de siguranță pentru a oferi persoanelor și utilajelor un grad maxim de protecție: La UPC acesta este un sistem integrat de protecție a persoanelor (PSS). În plus, direct la raft asigurăm un echipament staționar de protecție a persoanelor. Principiul este simplu: o barieră de lumină „inteligentă” asigură pe secțiuni partea frontală a raftului în zona din apropierea solului - și se preocupă ca sistemul de depozitare compact să fie oprit automat în caz de pericol.

Un alt exemplu pentru un echipament de depozitare optimizat îl furnizează rafturile pentru paleți mobile, decalate. Aceste rafturi mobile comandate electronic oferă un grad dublu de valoare adăugată. Prin conectarea la WMS se economisește atât timp cât și spațiu. De ce? Deoarece în fiecare bloc este deschis întotdeauna doar un singur culoar, aveți la dispoziție o suprafață mult mai mare pentru rafturi (până la 90% față de rafturile convenționale pentru mărfuri paletizate). În plus, combinația între instalația cu rafturi decalate și stivuitoarele cu catarg retractabil permite creșterea semnificativă a capacității de transfer. Indiferent pentru ce optați: sistemele noastre de rafturi în legătură cu utilajele noastre de transport în incintă sunt ideale pentru optimizarea proceselor de depozitare și a transferului de mărfuri.

Totul pentru mai multă eficiență: Dotarea depozitului ca soluție integrată

Pentru dimensionarea în funcție de necesități a sistemului dumneavoastră de rafturi parțial sau complet automatizat, avem o soluție cuprinzătoare inclusiv sistemul adecvat de administrare a depozitului - Jungheinrich WMS. Astfel, sunteți perfect echipați pentru depozitarea paleților, rezervoarelor și tăvilor precum și pentru cartoane și piese lungi. Și în plus primiți de la noi soluția completă: un proiect unitar al depozitului în care rafturile și utilajele de transport în incintă se înțeleg ca o „echipă bine consolidată”.

Consilierii noștri de specialitate stabilesc împreună cu dumneavoastră sistemul de rafturi cel mai eficient pentru scopurile dumneavoastră. De la analiza și optimizarea instalației existente la proiectarea optimă a unei „instalații noi”, până la implementarea și transferul cu succes ne dedicăm cerințelor dumneavoastră individuale. Deoarece doar sistemele logistice adaptate perfect proceselor dumneavoastră interne pot să vă aducă avansul decisiv față de concurență. În calitate de antreprenor general și furnizor de sistem putem asigura ca toate sistemele să fie perfect interdependente și să conlucreze optim. Pentru aceasta folosim experiența și competențele acumulate din planificarea, proiectarea, desfășurarea și punerea în funcțiune a mai multor mii de depozite în întreaga lume.

Aveți întrebări?