+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
E-Commerce
Procesul de livrare automatizat eficient

Sistemul de echipamente ghidate automat asigură eficiența maximă a livrărilor e-commerce

Pentru American e-commerce pioneer, am automatizat transportul mărfurilor și am adus un plus de siguranță procesului.

American e-commerce pioneer ne-a cerut un proiect de automatizare a transportului paleților de la zona de preparare a comenzilor la stația de lucru de împachetare, de-a lungul unei rute de 500 metri. Scopul a fost să reducem sarcinile angajaților prin renunțarea la operarea manuală a transportului paleților.

Compania americană deține nouă centre logistice în Germania, care, în anumite cazuri, procesează comenzile în doar două ore de la plasare. Timpul scurt de procesare și seriozitatea au fost cerințele de bază ale implementării unui sistem automatizat.

Reducerea rutelor de transport pentru angajați 

Angajații aveau să fie scutiți pe cât de mult posibil de operațiunile de transport, cum ar fi cel ale mărfurilor gata de livrare. Returul paleților descărcați la stația de împachetare avea, de asemena, să fie automatizat și organizat.

Julius Hartje
Senior Operations Manager

„Angajații noștri au învățat cum să manevreze sistemul, și în plus observă cât de armonice au devenit procesele și cum FTS le ușurează munca.”

Procesele automatizate elimină suprasolicitarea

Jungheinrich a rezolvat această problemă cu ajutorul sistemului de echipamente ghidate automat (AGVS) într-o operare flexibilă cu echipamente ghidate de operatori. 

Sistemul Jungheinrich AGVS constă în cinci ERC 215a ghidate automat pentru încărcături de până la 1.5 tone. Navigarea laser permite o abordare precisă și o operare automatizată a recepției mărfurilor și a stațiilor de ridicare.

Toate echipamentele sunt prevăzute cu scannere și senzori de protecție.

Instalarea cu conectivitate IT

Software-ul interfeței logistice Jungheinrich permite operarea echipamentelor ghidate automat de pe tabletă. Comenzile sunt introduse prin intermediul unui dialog intuitiv. Următorul echipament primește și procesează comanda într-un mod complet automatizat.

Structura WLAN existentă a fost folosită pentru comunicarea cu ERC 215a. 

Investiția clientului nostru în noul depozit logisitc central automatizat a fost amortizată în mai puțin de un an, în timp ce rutele angajaților și suprasolicitarea au fost reduse semnificativ.

În concluzie, sistemul automatizat reprezintă o investiție bună pentru toată lumea.

Aveți întrebări?