+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage pfenning logistics
FLOTA LOGISTICĂ SATISFACE CELE MAI MARI CERERI

88 stivuitoare pentru Pfenning Logistics.

În centrul logistic de 20 hectare deținut de Pfenning Logistics, flota stivuitoarelor noastre constituie baza pentru fluxuri de materiale eficiente. În perioadele de vârf, operatorul a crescut puternica flotă existentă de 88 utilaje de la Multicube Rhein-Neckar cu utilaje în chirie. 

Optimizarea utilizării spațiului în culoarele înguste

Pfenning Logistics GmbH este o companie specializată în logistică din Baden-Württemberg. Cu un volum maxim de 100 milioane euro, Pfenning Logistics a înființat în 2013, un nou sediu corporativ și un centru logistic de 20 hectare numit Multicube Rhein-Neckar în Heddesheim. Mărfurile sunt depozitate în două zone ale clădirii: sectorul nordic conține în principal alimente și alte bunuri necesare vieții de zi cu zi, în timp ce în sectorul sudic sunt depozitate substanțe chimice. Depozitele pe culoare înguste sunt responsabile pentru peste 5,000 de miscări de paleți pe zi.

Pentru a optimiza folosirea spațiului, am fost implicați dintr-un stadiu incipient în dezvoltarea conceptului de spațiu și al flotei de echipamente. Pfenning Logistics s-a decis deja de la planificarea incipientă pentru un proiect care se concentrează pe depozitele pe culoare înguste. Pentru utilajele care se deplasau pe culoarele înguste, operarea pe distanțe lungi cu o singură încărcare a bateriei era importantă datorită cerințelor de manipulare a produselor alimentare.

Christopher Granath
Manager Proces la Pfenning logistics

"Utilajele fac față cu ușurință pe două schimburi. Economisirea energiei contribuie de asemenea. Acest factor a fost decisiv pentru noi la achiziție."

Îndeplinire mai rapidă a sarcinilor datorită furcilor telescopice

În centrul flotei de stivuitoare sunt 23 de stivuitoare electrice de nivel înalt EKX 515 pentru combinații de picking/stivuire, care sunt ghidate mecanic pe culoare. Christopher Granath, Manager de Proces la Pfenning Logistics, explică: "Jungheinrich a menținut culoarele foarte înguste la cererea noastră, pentru a obține o utilizare și mai bună a spațiului. În plus, culoarele înguste din secțiunile Nord și Sud au aceleași lățime, astfel încât să poată fi accesibile stivuitorului EKX 515".

Stivuitoarele automatizate pentru culoare înguste EKX 515 sunt adaptate la profiluri de cerințe diferite și funcționează cu recuperarea energiei. Puterea acestor utilaje se bazează pe tehnologia AC trifazată de 80 de volți de cuplul ridicat, care asigură o accelerație eficientă. Cu o înălțime de ridicare de 8,4 metri, utilajele stivuiesc mărfuri pe europaleți sau paleți industriali în sectorul nordic. Pentru sectorul sudic, acestea au fost echipate cu catarg triplex pentru a permite stivuirea chimicalelor pe paleți la înalțimi de până la 14,4 metri. "Aveam 16 dintre echipamente echipate cu furci telescopice pentru un client important din industria alimentară. Acest lucru ne-a permis să beneficiem de operațiuni de depozitare mai rapide și să asigurăm niveluri ridicate de producție", a declarat Granath.

Flota include, de asemenea, 65 de utilaje standard ETV 216, EFG 220 și ERE 225, dintre care unele asigură și recuperarea energiei când se micșorează sarcina. La orele de vârf, se pot folosi utilaje suplimentare de închiriat.

Management puternic al bateriei

Christopher Granath spune: „Pe baza selectării celei mai bune tehnologii, am decis în favoarea utilajelor pe culoare înguste Jungheinrich, pe care le-am experimentat deja în alte locații. Duratele lungi de timp cu o singură încărcare a bateriei au fost fundamentale pentru achiziție. Utilajele se descurcă ușor în două schimburi. Uneori, gestionează chiar și operarea cu trei schimburi non-stop. Recuperarea energiei contribuie, de asemenea, la acest lucru. Acest factor a fost decisiv pentru noi la efectuarea achizițiilor".

Pentru noi, ca furnizor, timpii de livrare foarte scurți pentru închirierea echipamentelor au funcționat deasemenea în favoarea noastră, potrivit Granath. Mai mult, am oferit asistență flexibilă companiei în timpul fazelor de implementare. De exemplu, atunci când reglați profilurile de viteză și înălțimile de ridicare ale celor 16 utilaje EKX 515 din sectorul nordic - o sarcină care a fost abordată separat pentru fiecare dintre cele 66 de culoare.

Doriți să vă sporiți performanțele și productivitatea?

Contactați-ne și faceți o programare pentru consultanță specializată.

Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?