0040 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sisteme 2

Sisteme logistice - soluții perfect adaptate pentru afacerea dumneavoastră

Atunci când automatizarea și digitalizarea fac ca cerințele legate de structurarea proceselor logistice complexe inhouse să fie din ce în ce mai exigente, sistemele logistice adaptate sunt răspunsul la problemă. Cu ajutorul acestora, mediul dumneavoastră de producție și lucru este echipat pentru provocările viitorului.

Logistică inhouse inteligentă

Pentru fiecare provocare logistică există soluția adecvată. În calitate de furnizor de sisteme, dezvoltăm împreună cu dumneavoastră un sistem logistic personalizat. Și mai mult decât atât: îl implementăm exact în cadrul evaluărilor strategice și bugetare, ca partener pe termen lung.

Progres automat

Tot ceea ce aveți nevoie pentru medii de lucru și de producție perfecte: Utilajele noastre automate reprezintă mijlocul ideal de optimizare a proceselor dumneavoastră. Fie ca soluție autonomă sau în rețea, sistemele noastre vă vor ajuta să economisiți timp și să reduceți costurile.

Componente automatizate

Transportul mai eficient, mai sigur și mai ergonomic al mărfurilor și materialelor este posibil: cu ajutorul tehnicii noastre de transport, vă accelerați procesele. Și acest lucru pe spații foarte înguste, cu viteză ridicată la transportul paleților și recipientelor.

Automatizați-vă succesul logistic

Fluxul dumneavoastră de mărfuri îndeplinește cerințele din epoca digitalizării? Depozitele automate sau Automated Storage and Retrieval Systems, denumite pe scurt ASRS, oferă răspunsurile pentru ciclurile de comandă din ce în ce mai scurte, reducerea loturilor și scurtarea timpilor de livrare.

Sisteme de rafturi

În general, rafturile sunt mai mult decât oțel și fier. Ele sunt cheia spre o capacitate optimă de transfer. Cu condiția ca sistemul de rafturi să fie dimensionat în funcție de necesități. În calitate de furnizor complet de dotări pentru depozite, profitați de experiența noastră.

Selectare inteligentă a comenzilor

Transformați colectarea mărfurilor în funcție de comandă și articol într-o disciplină de top la selectarea de comenzi. Avem sisteme de picking comenzi care vă echipează logistica de depozitare pentru cerințe mereu noi și speciale ale clienților, în epoca digitalizării.

Interconectare inteligentă

Pentru interconectarea inteligentă există Jungheinrich WMS și pachetul Middleware, interfața logistică pentru schimbul de date. Ele sunt flexibile și se actualizează în permanență. Astfel, depozitul dumneavoastră este echipat pentru Industrie 4.0 și Internet of Things (IoT).

Aveți întrebări?