+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sisteme de transport fără operator
Procese de transport sigure și eficiente

Sisteme de transport fără operator

Autovehiculele și transporturile complet automate reprezintă punctul cheie al sistemelor de transport fără operator (FTS). Cu componentele noastre inteligente putem automatiza autovehicule standard testate în practică, în funcție de nevoile dumneavoastră. 

Stivuitoarele noastre automatizate pentru rafturi înalte își fac treaba eficient și sigur 24 h pe zi – perfect integrate într-un sistem unitar bine gândit. 

Beneficiați de multiplele avantaje oferite de AGV-uri, ce susțin domeniul intralogistic cu eficiență, flexibilitate și rezistență în situații de criză.

Sisteme de transport fără operator: Automatizați-vă cu succes logistica inhouse

FTS așa cum vi-l doriți: ca soluție stand-alone sau ca sistem

Cerințele dumneavoastră individuale legate de mediul de producție și de lucru impun direcția: Sistemele noastre de transport fără operator sunt apoi în prima linie pentru procesele de transport sigure și eficiente. Cu FTS puteți transporta sarcini de până la 2,5 tone în mod automat și sigur la stațiile predefinite de dumneavoastră – cu o precizie milimetrică, grație navigării cu laser. Vă oferim FTS cu caracteristici specifice nevoilor dumneavoastră: atât în relație cu sistemul de merceologie dar și ca soluție stand-alone. Această soluție cu autovehicule automate este ajustată individual la mediu - fie că este vorba de acționarea porților rapide, de schimbarea încărcăturii sau de schimbarea nivelului cu ajutorul liftului de marfă: FTS prelucrează fiabil sarcinile impuse. Sistemele noastre FTS pot fi integrate fără probleme în mediul de producție și pot fi utilizate fără pericol în unități mixte.

Sisteme de transport fără operator pe baza aparatelor în serie

Soluțiile noastre de autovehicule automate reunesc tehnologii mature și inovatoare, alături de o experiență îndelungată. Pentru a găsi pentru dumneavoastră FTS adecvat, analizăm mai întâi împreună structurile dumneavoastră individuale de transport, găsim soluțiile adecvate pentru optimizarea proceselor și planificăm împreună utilizarea optimă a FTS. Țelul: Economie de timp și de costuri în special la sarcinile standardizate de rutină precum și reducerea semnificativă a daunelor produse la transport. În cazul utilizării unui sistem de transport fără operator profitați de procesele de transport eficiente și sigure precum și de utilizarea optimizată a resurselor dumneavoastră. Cu ajutorul interfeței logistice premiate de la Jungheinrich, un software pentru interfețe dezvoltat de noi, putem integra FTS foarte simplu și fără efort în sistemul dumneavoastră ERP. Sistemele logistice beneficiază de sistemul nostru de service 24/7. Prin acces de la distanță putem asigura asistență rapidă. Astfel garantăm în orice moment o utilizare fiabilă și fără probleme.

High-Level în depozit: stivuitoare automate pentru rafturi înalte

Depozitele cu rafturi înalte impun provocări speciale în ceea ce privește tehnologia de depozitare. Întregul sistem constă aici din unul sau mai multe sisteme de transport fără operator, pe baza unui stivuitor pentru rafturi înalte, un sistem de rafturi, un gard de protecție inclusiv control la intrarea în zonă și Warehouse Control System (WCS). La acestea se adaugă sisteme de alimentare ca de exemplu tehnica de transport sau alte FTS. Conductorii cu frecvență multiplă și transponderele din pardoseală asigură orientarea eficientă pe culoar. Dincolo de transportul paleților standardizați, stivuitoarele automate pentru rafturi înalte pot comanda diverse sisteme periferice, de ex. poarta către zona de întreținere. Pentru utilizarea 24/7, este posibilă alimentarea cu energie a stivuitoarelor automate pentru rafturi înalte de la șinele de curent de pe rafturi. În cazul în care optați pentru FTS, primiți un sistem cu disponibilitate ridicată. Iar dacă se întâmplă să aveți vreodată o problemă, tehnicienii noștri de service și asistență pentru sisteme logistice asigură intervenția rapidă, local sau prin acces de la distanță.

Aveți întrebări?