+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage EZS_350a
  • 5000 kg
  • Executarea eficientă şi sigură a sarcinilor de transport
  • Rute de transport optimizate datorită preciziei navigării cu tehnologie laser
  • Sisteme de siguranţă cuprinzătoare pentru utilizare în regim de funcţionare mixt
  • Sunt posibile cuple diferite
  • Integrare simplă în sisteme lT existente

EZS 350a

Utilajele automatizate EZS 350a, versatile şi robuste, aduc un plus de valoare în mediul dvs. de producţie. Ele sunt extrem de adecvate în special pentru tractarea cadrelor de transport de până la 5,000 kg, de ex. pentru aprovizionarea proceselor de producţie. Vehiculul de transport fără operator (FTF) a fost dezvoltat pe baza vehiculelor noastre de serie, cu calităţi demonstrate, în scopul optimizării proceselor de lucru şi a proceselor de transport. Capul tractor automat execută cu siguranţă sarcini de rutină, conferind siguranţă proceselor şi distingându-se prin tehnologia precisă de navigare şi conceptul de siguranţă amplu. Un motor trifazic de 24 V asigură performanţe ridicate cu consum redus de energie. Navigarea se desfăşoară cu ajutorul tehnologiei laser, pentru care sunt montate reflectoare pe traseu. EZS 530a funcţionează în regim combinat cu vehicule manuale şi persoane aflate la sol, într-un sistem periferic existent sau ca soluţie stand-alone - pentru mai multă eficienţă în aprovizionarea proceselor de producţie.

Li-Ion

Content Li-Ionen 5-Jahre-Garantie-Logo
Performanță de top fără compromisuri.

Cu Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate. Pentru că știm: Performanța ridicată și o durată de viață lungă a bateriei sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră.

Suntem convinși că această decizie este cea mai bună pentru dumneavoastră. De aceea, vă garantăm că puteți reveni cu ușurință și rapid la configurația inițială în orice moment în primele 6 luni - fără a preciza motivele.

Aflați mai multe

Caracteristici

Vedere de ansamblu model

Model Capacitate de încărcare Viteza de conducere Lungimea totală Tensiunea bateriei
EZS 350a 5.000 kg 12,5 km/h 1.962 mm 24 V

Aveți întrebări?