+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage EKX 215a

Selector de comenzi vertical automatizat

  • 3500 - 6000 mm
  • 1500 kg
  • Manevrare precisă a paleţilor datorită navigării cu tehnologie laser
  • Executarea eficientă şi sigură a sarcinilor de rutină
  • Conexiune ERP prin intermediul interfeţei logistice pentru procese optimizate
  • Flexibilitate datorită furcii reglabile
  • interval de amortizare redus datorită optimizării proceselor

EKS 215a

EKS 215a sunt vehicule de transport fără operator (AGV) flexibile şi precise, dezvoltate pe baza selectoarelor noastre verticale, cu eficienţă deja verificată, care, în combinaţie cu componentele de automatizare şi navigaţie şi cu software-ul inovator, simplifică în mod eficient procesele din depozitul dvs.Tehnologia trifazică la 48 V pentru perioade lungi de utilizare fără încărcarea bateriei, managementul activ al energiei, frânarea regenerativă, sistem de comandă certificat TÜV CAN-Bus, precum şi alte componente avansate de securitate, garantează performanţe maxime cu un maximum de siguranţă. Flexibilitatea ridicată este asigurată de furca autoportantă, care face ca EKSa să fie perfect echipat şi pentru transportul suporturilor speciale şi al paleţilor închişi. Navigarea AGV-ului se desfăşoară cu ajutorul tehnologiei laser, pentru care sunt montate reflectoare pe traseu. AGV-ul poate fi utilizat în regim combinat cu vehicule manuale şi persoane aflate la sol. Fie că este integrat în structurile existente ale fabricii sau într-o nouă construcţie – EKS 215a reprezintă alegerea perfectă.

Li-Ion

Content Li-Ionen 5-Jahre-Garantie-Logo
Performanță de top fără compromisuri.

Cu Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate. Pentru că știm: Performanța ridicată și o durată de viață lungă a bateriei sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră.

Suntem convinși că această decizie este cea mai bună pentru dumneavoastră. De aceea, vă garantăm că puteți reveni cu ușurință și rapid la configurația inițială în orice moment în primele 6 luni - fără a preciza motivele.

Aflați mai multe

Caracteristici

Aveți întrebări?