+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage ERE 225a
  • 122 mm
  • 2500 kg
  • Capacitate portantă ridicată
  • Căi de transport optimizate
  • Utilizarea traseelor existente
  • interval de amortizare redus datorită optimizării proceselor
  • Manevrare precisă a paleţilor datorită navigării cu tehnologie laser

ERE 225a

Inovatoare şi eficiente, ERE 225a sunt sisteme de transport fără operator (FTF) dezvoltate pe baza vehiculelor noastre de serie în scopul optimizării proceselor din depozit. Automatizarea este indicată în situaţiile care presupun sarcini constante şi recurente de transport. Transpaletul automatizat cu operare la mică înălțime se distinge prin componentele de navigaţie inovatoare, caracteristici de siguranţă avansate şi tehnologie de acţionare de mare performanţă, pe baza curentului trifazic. Construcţia robustă, lungimile variabile ale furcii şi capacitatea portantă ridicată, de până la 2,500 kg, permit derularea eficientă a lucrului pe trasee lungi şi la transportul mai multor paleţi. Navigarea FTS se desfăşoară cu ajutorul tehnologiei laser, pentru care sunt montate reflectoare pe traseu, care permite poziţionarea milimetrică, deosebit de precisă. Fie că este vorba de utilizare în regim combinat, integrat în structura existentă a fabricii sau ca soluţie stand-alone - structura modulară a sistemului permite adaptarea flexibilă în funcţie de diversele cerinţe din depozit.

Li-Ion

Content Li-Ionen 5-Jahre-Garantie-Logo
Performanță de top fără compromisuri.

Cu Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, vă oferim promisiunea performanței pe termen lung de până la 8 ani pentru bateriile noastre litiu-ion de înaltă calitate. Pentru că știm: Performanța ridicată și o durată de viață lungă a bateriei sunt esențiale pentru succesul dumneavoastră.

Suntem convinși că această decizie este cea mai bună pentru dumneavoastră. De aceea, vă garantăm că puteți reveni cu ușurință și rapid la configurația inițială în orice moment în primele 6 luni - fără a preciza motivele.

Aflați mai multe

Caracteristici

Aveți întrebări?