+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Stage Sisteme de transport fără operator

Echipamente ghidate automat

Echipamentele de transport fără operator (FTF) sunt elementul cheie al unui depozit automatizat - controlat prin software inteligent. Grație componentelor de automatizare inteligente putem automatiza echipamentele noastre standard testate în practică, adaptându-le individual la cerințele depozitului dumneavoastră.

Complet automat, precis și sigur în proces

Content Sisteme de transport fără operator (2)

Film produs

Avantajele dumneavoastră

Film siguranță

Fără operator și totuși în siguranță

Numeroși senzori de siguranță protejează persoanele, încărcătura și utilajele. Sistemele de transport fără operator (FTS) rulează doar pe traseele stabilite de dumneavoastră. Cu toate acestea, pot interveni situații în care un angajat traversează accidental calea de deplasare a utilajului. În acest caz, sistemul de siguranță cuprinzător, certificat CE asigură frânarea imediată. Componenta semnificativă a sistemului o reprezintă senzorii de protecție a persoanelor, echipați cu un câmp de avertizare și protecție, care supraveghează în permanență traseele de deplasare din imediata vecinătate a FTS. Dacă o persoană pătrunde în câmpul de avertizare, echipamentul încetinește imediat. Dacă o persoană se oprește, acesta frânează până la oprire. În paralel este emis un semnal către postul de comandă, care indică blocarea aparatului.

Siguranță indiferent de viteză

În toate FTS, în mod standard, este încorporat un scanner de protecție a persoanelor în direcția sistemului de deplasare. În funcție de viteza de deplasare, toate lungimile câmpurilor sunt adaptate la domeniile de siguranță. Altfel spus, cu cât aparatele sunt mai rapide, cu atât mai anticipativ scanează mediul și cu atât mai mare este câmpul de avertizare și protecție.


Content Sisteme de transport fără operator Image 2 Siguranță în afara direcției de deplasare

Sistemele de transport fără operator detectează și obiectele care se găsesc pe părțile laterale ale echipamentului, pe traseul de deplasare. Cu ajutorul scannerului laser montat lateral, aceste obiecte pot fi recunoscute de la distanță. În plus, conferă o siguranță sporită la deplasarea în curbe. Astfel, în timpul deplasării senzorii identifică obiectele care ar putea atinge conturul echipamentului în curbă. În acest caz, comandă oprirea fără atingere a acestuia.


Content Sisteme de transport fără operator Siguranța suplimentară

Siguranța suplimentară cu cortina de senzori. Rolul cortinei de senzori este de a înregistra obiectele de sub și de deasupra nivelului de detectare al senzorului de protecție a persoanelor și de a evita într-o măsură cât mai mare coliziunea cu aceste obiecte. Astfel, se pot identifica de exemplu, paleții și încărcăturile care ies prea mult din raft. Cortina de senzori are această funcție nu doar la deplasarea înainte, ci „privește” anticipativ și în curbă.

Automatizare de succes în logistica inhouse

Content Sisteme de transport fără operator 11

Modificările în depozit sunt învechite

Introducerea unui sistem de transport fără operator necesită în mod normal un volum substanțial de pregătiri din partea clientului și adeseori e legată de întreruperea neplăcută a proceselor de lucru în depozit. Pentru a evita acest lucru, echipamentele noastre automatizate sunt pregătite înainte de livrare pentru utilizarea specială și sunt testate în detaliu în ceea ce privește componentele hardware și software. Astfel, costurile de ajustare în „faza acută” precum și eventualele perioade de staționare în depozit sau în unitatea de producție pot fi reduse la minimum. La fața locului la client, FTS este conectat fără efort la sistemul gazdă al clientului, prin interfața logistică distinsă cu numeroase premii. Aici este vorba de un software de interfață dezvoltat de noi, un „Plug-in”, care este utilizat deja cu succes în peste 100 de sisteme la clienții noștri. Datorită componentelor hardware și software de calitate superioară, standardizate, suntem capabili să realizăm punerea în funcțiune a FTS la dumneavoastră în mod eficient și protejând resursele.

Content Sisteme de transport fără operator (1)
Content Sisteme de transport fără operator 1

Funcționalitate și design

Vizați o optimizare pe scară largă a proceselor de aprovizionare și producție fără cheltuieli și costuri suplimentare? Nicio problemă cu FTS. Acestea preiau sarcinile de rutină în mod complet automatizat.

Sistemele noastre de transport fără operator în exploatare

Prin controlul cu comandă laser al traseului vă optimizați căile de transport și descărcați operatorii, sporind totodată eficiența și fiabilitatea, non-stop. Prin integrarea simplă în infrastructurile existente, modelele de sisteme de transport fără operator pot fi utilizate flexibil. Pentru a vă face o idee, observați sistemele noastre de transport fără operator în acțiune.

Soluții integrate

Fie că este vorba de faza de planificare sau de realizarea întregului proiect, la Jungheinrich găsiți întotdeauna o persoană de contact care vă este alături atunci când aveți întrebări. Specialiștii se ocupă la fața locului de implementarea sistemului de transport fără operator.


Stage Dividende

Vă rugăm să ne

contactați

CONTACTAȚI-NE

Aveți întrebări?