+40 244 700 701 Hotline service Număr de apel gratuit
Formular de contact
Newsletter
Fleet Hybrid Product picture
  • Siguranță maximă pentru operator și echipament prin liste de verificare individuale, senzor de șoc inteligent și comandă acces.
  • Centru cuprinzător de raportare cu analize standardizate și personalizate în funcție de clienți, pentru gestionarea gradului de utilizare și de folosire a echipamentelor.

Fleet Hybrid Jungheinrich

Cu Fleet Hybrid by Jungheinrich exploatați întregul potențial al flotei dvs. de echipamente. Managementul variat al flotei de echipamente permite, grație combinației inteligente între datele detaliate ale vehiculelor și analizele comerciale cuprinzătoare, o imagine unitară asupra flotei dumneavoastră. Ca pachet funcțional independent cu un grad ridicat de posibilități de individualizare, Fleet Hybrid by Jungheinrich este adecvată optim pentru flotele mari și flotele mixte. Cu ajutorul numeroaselor funcții utile, sistemul multifuncțional garantează siguranța și eficiența în flota dumneavoastră. Evaluările inteligente ale datelor pentru stabilirea productivității și optimizarea costurilor, comunicarea inteligentă în timp real între operator și software precum și controalele de siguranță necesare – Fleet Hybrid by Jungheinrich ridică productivitatea flotei dumneavoastră și siguranța în depozit la un nou nivel. Profitați de experiența îndelungată acumulată de Jungheinrich în domeniul intralogisticii, combinată cu know-how-ul puternicului nostru partener PowerFleet și obțineți astfel o soluție digitală unitară de management al flotei pentru cele mai exigente cerințe.

Caracteristici

Produse similare

Aveți întrebări?