finantare-0.99
Jungheinrich vă finanțează dezvoltarea

Finanțare cu dobândă promoțională

În această perioadă dificilă, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o propunere de finanțare prin credite cu rate fixe, cu o dobândă de doar 0.99% pe an!

Jungheinrich România vă oferă prin intermediul partenerului său Deutsche Leasing, în cadrul campaniilor promoționale pe care le desfășoară, posibilitatea achiziției de echipamente finanțate prin credite cu rate fixe, cu dobândă de doar 0.99% pe an!

Oferta este valabilă pentru echipamentele de tip EJE (114-235), ERE, EJC, pentru contractele semnate între 1 Octombrie – 31 Decembrie 2020.


Ofertă:

 • Rata dobânzii este de 0,99 pe an%, fixă, garantând invariabilitatea ratelor până la sfârşitul perioadei aflate sub contract.
 • Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 12 și 60 de luni, în funcție de nevoile clientului.
 • Avans începând cu 5%.
 • Se finanţează echipamentele Jungheinrich şi dotările suplimentare.
 • Costuri inițiale de acordare, inclusiv AEGRM, modice: 100 euro + 1,5% din valoarea echipamentului.
 • Plata ratelor se face în Ron, la rata de schimb BNR+1%.
 • Cost de închidere anticipată a contractului 3% din din suma rambursată anticipat.

Beneficii:

 • Rate fixe cu dobândă promoțională, mult sub cele practicate pe piață.
 • Suport în relația cu banca, pentru un proces simplificat de acordare a creditului.
 • Posibilitatea achitării anticipate în orice moment pe durata contractului, dar nu mai devreme de 12 luni de la începerea contractului.
 • Nu există alte costuri de acordare în afara celor enunțate mai sus.

Oferta de finanțare cu dobândă promoțională de 0.99% pentru echipamentele de tip EJE M și EJC M nu se poate cumula cu alte oferte promoționale active în perioada 1 Octombrie - 31 Decembrie 2020.

Jungheinrich se bazează pe relații îndelungate, durabile și oneste și dorește să susțină continuitatea activităților în piața din România. De aceea, am ales un partener financiar la fel de stabil, alături de care clienții noștri să beneficieze de produse și servicii de calitate fără a-și face griji.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii despre oferta de finanțare prin Deutsche Leasing  și despre echipamentele Jungheinrich aflate în promoție:

Pentru alt tip de echipamente din gama noastră de produse, dobânda este de 3.19% pe an, iar celelalte criterii sunt prezentate în oferta de mai sus.

Echipamente personalizate, dotări individualizate
Echipamente noi

Noi vă punem în mișcare logistica inhouse. Exact după nevoile dumneavoastră. Echipamentele noi de la Jungheinrich vă deschid calea spre succes.

Aflați mai multe

Aflați tot ce aveți nevoie despre oferta de finanțare cu 3.19% dobândă pentru echipamentele din gama Jungheinrich:

Aveți întrebări?